Coraz więcej osób zmaga się z różnego rodzaju schorzeniami, chorobami, które przynoszą znaczne spustoszenie w organizmie. Nie zawsze czujemy się dobrze po zjedzeniu produktów z białej mąki, ciemnej, razowej itp. Tutaj naprzeciw pojawiają się propozycje wizualnie nie odbiegające od tradycyjnego pieczywa, ale o innym składzie.
Niezależnie od tego, jaki jest powód rezygnacji z tradycyjnego pieczywa warto zapoznać się z zamiennikami pieczywa i cieszyć się zdrowiem. Godne polecenia są zamienniki na bazie zakwasu, owsa (płatków owsianych, otrąb), nasion babki jajowatej, płesznik, jogurtu naturalnego, kefiru, maślanki, twarogu, białek roślinnych, kasz. Dla pocieszenia przepisy są szybkie, proste i bardzo różnorodne więc nie będziesz narzekać na nudę.
Powodzenia w Twojej kuchni!
Karolina
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.